PLANUL LUI DUMNEZEU (Legile Sănătății)

Suntem niste ființe create intr-un mod minunat , de o complexitate de neimaginat . Dumnezeu , nu doar că L-a creat pe om , ci și stilul de viața care i-a fost oferit acestuia pentru a duce o viața fericită . Gradina Edenului , paradisul Lui Dumnezeu – este locul in care a fost pusă prima pereche de oameni . Respirand aerul pur al Edenului ducând o viată plina de miscare fizică in aer liber , îngrijind gradina , consumand roadele delicioase ale pomilor din Eden , având o relație perfectă de dragoste de familie si mai presus de toate , bucurandu-se continuu de o  părtașie cu Creatorul lor iubitor – Acesta era stilul de viața al primilor oameni creați – Stramoșii noștrii adevarați ! Suntem făcuți pentru stilul de viața Edenic si cu cât ne vom apropia mai mult de găndul si Planul Creatorului pentru ființa umana , cu atât mai mult ne vom bucura e viață , sănătate si fericire . 

Din pacate noi oamenii am ales păcatul despărțirea de Dumnezeu si de Planurile Sale . Au urmat nefericirea , boala , moartea . Ne-am desparțit de Eden , de Planul si scopul Creatorului . Stilul de viața actual este totalmente opus Scopului pentru care am fost proiectați . In Eden nu erau fabrici si uzine ca să strice atmosfera .

Nu  erau abatoare în care făpturile create de Dumnezeu să fie chinuite si masacrate , apoi consumate . Nu erau plante ”modificate genetic ” alimente imbacșite cu aditivi chimici . Nu era agitația înnebunitoare , zgomote , stresul epuizant care uzează oamenii . Nu erau blocuri din beton sau oțel in care oamenii sa locuiască inghesuiți și izolati . Nu era ura , invidie , nemulțumire , egoism . Ce le mai multe boli care ne vizitează au o cauza ; stilul de viață eronat pe care îl alegem. Ne hranim cu alimente nepotrivite , nesănătoase , alegem sa fim sedentari ,traim in regiuni aglomerate , poluate , bem orice altceva in locul apei ,  ne ducem viața intr-un ritm stresant . Apoi după ce boala ne invadează organismul , nu vedem nicio legătura cu obiceiurile greșite , continuam procesul de intoxicare si de degradare al organismului . Abordăm o filozofie și metode stranii in loc să ajutam organismul să scape de povara toxica adăugând agenți chimici adăugând ”leacuri si medicamente ” . 

Pentru a descoperi adevarata cale de vindecare , trebuie să fim vindecați de confuzia in care trăim !!! 

AVEM NEVOIE SĂ CUNOAȘTEM LEGILE VIEȚII și să traim in conformitate cu acestea , trebuie să știm ce inseamnă adevarata vindecare si adevaratele remedii . Corpul tău este un templu . Îl poți privi cu respect religios . Dumnezeu nu locuiește in ” temple facute de măini omenești ” . 

Corpul trebuie îngrijit si respectat . Este locuința spiritului lui Dumnezeu , El vrea să locuiască in tine !  Oamenii !  Expresie a divinitații ! 

Această lume este bolnavă, și oriunde locuiesc oamenii, suferința și păcatul abunda.

În ciuda progresului științei medicale , în ciuda armatei mari de cadre medicale calificate , care se lupta împotriva bolii și a morții, în toate țarile civilizate , suferința și boala cresc cu repeziciune.  Toate bolile și durerile, toată suferința și întristarea sunt rezultatele încălcării Legii Lui Dumnezeu.  Ne-am amestecat în bunul mers al minunatei mașinării umane, iar urmarile au fost boala și moartea.

   Dar care este Remediul?

  Mai întâi de toate , CUNOSTINTA.

    De ce santem pe pământ?

Cu ce scop ne-a pus aici Tatal nostru Ceresc ?

   Care sunt Legile fiintei nostre, atat spirituale ,cat si cele fizice?

   Dupa ce deja am calcat Legea,cum ne putem reveni in urma efectelor acestei încălcări?

  

    În acestă colecție pentru sănătate, ne dorim și ne propunem să aducem la îndemăna fiecarei persoane conștiente, cunoscătoare sau nu, o cantitate de informații referitoare la  viață și la legile ei, la sănătate și cerințele acesteia, la boala și remediile ei.    

    Sperăm de asemeni, ca acestă colecție să fie clară, simpla, instructivă, si dătătoare de speranță, înviorătoare pentru cel bolnav.

Remedii pentru sanatate

Marele Arhtect al universului cand ne-a așezat în peisajul deja creat, ne-a dat din mână. Sa mâncarea perfecta ca să traim la superlativ – mancarea la prima mână. Apoi, în cercetările sau cautările noastre, am experimentat mule alte variante și ca orice experiment care nu oferă o viața mai lunga, mai calitativă, noi trăind mai puțin și mai rău, ne-am așezat în răndul celor care au eșuat experimentul. Nimeni nu poate îmbunătăți înțelepciunea divină. Am progresat în toate, am urcat pe lună și ne plimbam prin cosmos. Am intrat în celule noastre șile vedem cum funționează, am progresat în multe direcții…dar n-am găsit formula vieții veșnice, a fericirii – formula se afla la cel care a cre at-o și i-a dat viața. Decodificarea ei înseamnă viața la superlativ!

Atăta vreme cât bolile ne inundă, cât bătrănețea și semnele ei ne mascheaza imaginea de viața, atăta timp cât cele mai diistructive boli își găsesc cuib în corpul nostru, înseamnă că mai trebuie să luptam, să ne apropiem de lumina Creatorului – care este perfectă și dătătoare de viață. Ca oameni găndim că organismul uman este menținut de substanțele care intră în organism, numite alimente. Acestea armonizează metabolismul celuleor cu universul iar armonia înseamnă viață. Dacă adăugăam la acestea conexiunea cu divinitatea, pe vertical, – ne apropiem cu iubirea de realitate. La o alimentație corectă ce trebuie să căutăm?  Gustul? Culoarea? Mirosul? Sau compoziția corectă a microelementelor necesare pentru o funcționare normală? Noi toți avem nevoie de microelemente, vitamine, enzime, fitohormoni și antioxidanți care provin din măna lui Dumnezeu și se pot armoniza cu organismul nostru oferindu-ne energia regeneratoare de viață. Toți universul este în armonie, ordine și iubire. Toți cei care se armonizează cu universul traiesc la superlativ.