Chemati pentru a vesti evanghelia

Revoluție la Vatican

de Dr. Martin Kobialka

In curand disponibila

O carte de mare actualitate, captivanta, si fara a avea un stil polemic scoate la lumina multe evenimente necunoscute ale bisericii catolice din Evul Mediu pana in zilele noastre. Cum va arata Biserica viitorului? Sfarsitul plin de speranta al acestei carti ni l va dezvalui.
Autorul, care a fost elev al unei scoli monahale, studiind in universitati catolice si protestante, profesor de teologie sistematica, scrie aceasta carte cu profunda grija pentru toti crestinii adevarati. Ei vor trebui sa fie incurajati de perspectiva triumfului anuntat al unui nou fel de catolicism reformat, care sa aduca inapoi, la izvoarele stravechi ale crestinismului pur al primilor crestini.


Despre autor:
Dr. Martin Kobialka, profesor de teologie, actualmente pensionar in Germania, a lucrat si a predat in domeniul profetiei reale. A publicat numeroase lucrari in mai multe limbi si a efectuat emisiuni la radio.

Vrei să comanzi această carte?  O poți face online, din secțiunea Contact, sau plasând o comandă telefonic la numărul de telefon afișat în site sau prin email, la adresa vestievanghelia@gmail.com.

Leave a Reply