PLANUL LUI DUMNEZEU – LEGILE SĂNĂTĂȚII

Prezentare

Planul Lui Dumnezeu – Legile Sănătății sunt o serie de articole care explică de ce este important ca omul să ducă un stil de viața sănătos, beneficii, precum și importanța prezenței Lui Dumnezeu.

Dumnezeu a creat omul într-un mod minunat și cu o complexitate de neimaginat. Acesta dându-ne chiar chipul și asemănarea Lui. El nu doar a creat pe om, ci și modul și stilul prin care acesta sa-și trăiască viața. Geneza ne prezintă această creație a noastră, a omenirii, precum și cum să mâncăm, trăim și convieții ca să putem duce o viață fericită.

Grădina Edenului, paradisul Lui Dumnezeu creat special pentru om, este locul în care a fost pusă prima pereche de oameni. Dumnezeu a creat în Eden un stil de viața perfect pentru om, oferindu-i hrană, locuință, precum și însuși prezenta Lui Dumnezeu. Omul putând duce o viață plină, respirând aerul pur al Edenului, având grijă de grădină și animale, mâncând roadele delicioase ale pomilor din Eden, având o relație perfectă de familie plină de dragoste și împlinire și, mai presus de toate, bucurându-se de prezența Lui Dumnezeu fizic, având părtășie cu El… imagineaza-ți doar plimbările Lui Dumnezeu împreună cu Adam și Eva, în fiecare seara. Ce privilegiu minunat!

La început, la întocmirea omului, Dumnezeu a creat un stil de viața pentru oameni, strămoșii nostri adevărați. Dumnezeu a creat omul pentru stilul de viața edenic și cu cât ne apropie ne apropiem de acel stil de viață, în trăirea noastră, cu atât ne apropiem de gândul și planul Creatorului pentru noi, oamenii, precum și ne putem bucura de sănătate și fericire. Dar, din păcate, omul a ales păcatul și acesta a dus la despărțirea de Dumnezeu și planurile Sale. Ca și rezultat al păcatului, a intrat în viața omului nefericirea, boala și moartea, precum și despărțirea de Eden, de planul și scopul Lui măreț și chiar despărțirea de El, de Dumnezeu.

Stilul actual de viață al omului este opusul scopului pentru care am fost creați. În Eden nu erau fabrici și uzine care să polueze atmosfera. Nu erau abatoare, în care făpturile create de Dumnezeu să fie chinuite și masacrate, apoi consumate. Nu erau plante „modificate genetic” și nici alimente pline de aditivi chimici. Nu era agitația înnebunitoare prezentă a lumii, nici zgomote, nici stresul epuizant care uzează omenirea. Nu erau blocuri de beton și otel, în care oamenii să locuiască înghesuiți și izolați. Nu era ura, invidia, nemulțumirea sau egoismul.

Majoritatea bolilor de care suferă omul, în prezent, arată o cauză, și anume, stilul de viață trăit în mod eronat și pe care îl alegem mereu și mereu, chiar dacă știim că acesta ne face rău. Ne hrănim cu alimente semifabricate și artificiale, nepotrivite corpului uman, nesănătoase. Bem orice altceva în locul apei. Alegem să fim sedentari, deși avem posibilitatea de a fi activi. Trăim în regiuni aglomerate, poluate. Datorită acestui stil de viață boala ne invadează organismul, nevăzând legătura acesteia cu obiceiurile greșite, continuând procesul de întoxicare și de degradare al organismului. Și pentru a aduce vindecarea se abordează filozofii și metode de tratare stranii în loc să ajutăm organismul să scade de povara toxică adăugând agenți chimici, precum „leacuri” și „medicamente”.

Pentru a aduce vindecarea în trup trebuie, în primul rând, să fim eliberați de confuzia în care trăim.

Avem nevoie să cunoaștem legiile Lui Dumnezeu, legile cu privire la viață, și să trăim în conformitate cu  acestea.

Trebuie să descoperim ce înseamnă adevărata vindecare

 Pentru a descoperi adevarata cale de vindecare , trebuie să fim vindecați de confuzia in care trăim !!! AVEM NEVOIE SĂ CUNOAȘTEM LEGILE VIEȚII și să traim in conformitate cu acestea , trebuie să știm ce inseamnă adevarata vindecare si adevaratele remedii . Corpul tău este un templu . Îl poți privi cu respect religios . Dumnezeu nu locuiește in ” temple facute de măini omenești ” . Corpul trebuie îngrijit si respectat . Este locuința spiritului lui Dumnezeu , El vrea să locuiască in tine ! Oamenii ! Expresie a divinitații !

O – Odihna
A – Aer, Apa
M – Mișcare fizică
E – Echilibru, Temperanța
N – Nutriție corespunzătoare
I – Încrederea in putrea Divină

Leave a Reply