4. Pasi inspre HRistos - Ultima ordine mondiala - carti gratuite, retete vegane

PAȘI ÎNSPRE HRISTOS

de Ellen White

Misiunea cărții este de a-l îndruma pe cititor la Isus Hristos ca singurul care este în stare să satisfacă nevoile sufletului. Ea îndreaptă pașii celor șovăielnici și care se îndoiesc pe calea păcii. Ea îl conduce pe cel care caută dreptatea și integritatea caracterului, pas cu pas, de-a lungul căii viețuirii creștine, la acea experiență în care să poată afla plinătatea binecuvântării care constă în supunerea eului. Ea ii descopera secretul biruinței deslușind simplitatea harului mântuitor și puterea păstrătoare a marelui Prieten al omenirii.

„Ellen Gould White (născută Harmon; 26 noiembrie 1827 – 16 iulie 1915) a fost o pioneră creștină americană și a fost implicată în fondarea Mișcării Adventiste de Ziua a Șaptea, mișcare ce a format Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea.

Scrierile sale acoperă subiecte de teologieevanghelizare, stil de viață creștin, educație și sănătate (în special vegetarianism). Ea a promovat construirea unor școli și centre medicale. În cursul vieții sale a scris mai mult de 5000 de articole periodice și 40 de cărți; dar astăzi, incluzând compilațiile celor 50.000 de pagini de manuscrise, mai mult de 100 de titluri sunt disponibile în engleză. Unele din cele mai populare cărți sunt Calea către Hristos, Hristos, Lumina Lumii și Tragedia Veacurilor.” – Sursa: Wiki

Vrei să comanzi această carte?  O poți face online, din secțiunea Contact, sau plasând o comandă telefonic la numărul de telefon afișat în site sau prin email, la adresa vestievanghelia@gmail.com.

Leave a Reply