Asociația Chemați pentru a vesti evanghelia
Chemați pentru a vesti evanghelia

Asociația  Chemați pentru a vesti evanghelia este o asociație non-profit care are ca obiect de activitate promovarea standardelor morale și sociale, prin editarea, tiparirea și distribuirea de literatura educativă, de sănătate, de etică morală civică și religiosă. Raspandirea carții sfinte BIBLIA și vestirea evangheliei; propovaduirea principiilor divine, morale, spirituale, contunute în cele zece porunci, promovarea educației religioase și a formarii spirituale. Răspândirea prin conferințe publice, ore de studii Biblice, instruire religioasă și răspândirea de scrieri religioase și carți prin casele de editura ale asociției.

despre noi

Asociația Chemați pentru a vesti evanghelia

Misine

Asociație non-profit care are ca obiect de activitate promovarea standardelor morale și sociale, prin editarea, tiparirea și distribuirea de literatura educativă, de sănătate, de etică morală civică și religiosă.

Raspandirea carții crestine

Raspandirea carții sfinte BIBLIA și vestirea evangheliei; propovaduirea principiilor divine, morale, spirituale, contunute în cele zece porunci, promovarea educației religioase și a formarii spirituale.

studii Biblice, instruire religioasă

Răspândirea prin conferințe publice, ore de studii Biblice, instruire religioasă și răspândirea de scrieri religioase și carți prin casele de editura ale asociției.

Principiile promovate au ca sursă de autoritate Biblia

– Acest proiect a început în august 2015 și  pentru 2019 o sa tipărim
300.000 Tragedia Veacurilor  în limba română
  40.000 Tragedia Veacurilor  în limba maghiară
200.000 Ultima avertizare pentru lumea noastră

CHEMATI PENTRU A VESTI EVANGHELIA

Legea nr. 32/1994 privind sponsorizarea

20% PENTRU EVANGHELIZARE

Aceasta este marea lucrare ce stă în faţa noastră. Bisericii lui Hristos îi este încredinţată o lucrare care angajează interesul şi activitatea Cerului. Domnul Isus a zis: „Mergeţi în toată lumea şi propovăduiţi Evanghelia la orice făptură.“ Lucrarea pentru timpul nostru este însoţită de aceleaşi dificultăţi pe care Isus a fost nevoit să le întâmpine şi de aceleaşi dificultăţi pe care au fost nevoiţi să le biruiască reformatorii din toate veacurile, iar noi trebuie să ne punem voinţa de partea lui Hristos şi să înaintăm cu o încredere neclintită în Dumnezeu.

Start now

3% din cifra de afaceri

Potrivit art.8 din Legea nr. 32/1994 privind sponsorizarea, persoanele fizice sau juridice române care efectuează sponsorizări beneficiază de reducerea bazei impozabile cu echivalentul sponsorizării, în condiţiile legii. Potrivit art. 21 alin. 4 lit. p) din Codul Fiscal, contribuabilii care efectuează sponsorizări potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind Sponsorizarea scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente în limita minimă de 3‰ din cifra de afaceri.

20% din impozitul pe profit datorat

Potrivit procedurii din Codul Fiscal, finanțatorul trebuie doar să semneze un contract de sponsorizare cu organizația non-profit prin care declara ca sunt de acord să direcționeze 20% din impozitul pe profit la finalul anului. Este important ca această donație să fie realizată cel mai tarziu in luna decembrie.

Procedura este simplă: se calculează suma aferenta celor 20% din impozitul pe profit al companiei şi se încheie un contract de sponsorizare.

Cheltuielile sunt deductibile, deci costurile pentru companie sunt zero.

ASOCIAȚIA CHEMAȚI PENTRU A VESTI EVANGHELIA

Implica-te si tu in lucrarea lui dumnezeu!

Redirecţionați 20% din impozitul pe profit

Potrivit art. 21 alin. 4 lit. p) din Codul Fiscal, contribuabilii care efectuează sponsorizări potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind Sponsorizarea scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente în limita minimă de 3‰ din cifra de afaceri.

3% din cifra de afaceri

Cheltuielile sunt deductibile, deci costurile pentru companie sunt zero.

Voluntariat

Astept continut.

A photo caption

Tragedia veacurilor

“In paginile sale sunt dezvaluite scenele marii lupte dintre adevar si minciuna ,inselaciunile lui Satana si mijloacele prin care i se poate rezista cu succes.
Cititorii vor gasi o solutie satisfacatoare pentru marea problema a raului si a suferintei si vor descoperi deopotriva dreptatea si iubirea lui Dumnezeu.”

continut

O parte din rezultate
10 ani
Vechime
9285
Carti diparite
Lei 3836
Bugete investite