11. Lumea noastra incotro - Ultima ordine mondiala - carti gratuite, retete vegane

Lumea noastră, încotro?

de Alexandro Bullon

De ce au loc atat de multe inundatii, cutremure, incendii, eruptii vulcanice si uragane? Cum putem sa facem fata teroarei, devastarilor si mortii, care neintampina ori incotro ne intoarcem privirea? Dar confuziei pe care o intalnesc oamenii zilnic?…
Cartea de fata isi propune sa priveasca dincolo de aceste evenimente. Toate faptele aparent incoerente au o explicatie rationala. Natura scapata desub control, rautatea oamenilor, razboaiele crunte, foametea si epidemiilesunt doar partea vizibila a lucrurilor care au loc in lume. In spatele cortinei… se afla ceva deocamdata nestiut si ascuns, dar implacabil. Ceea ce lumea noastra nu intelege acum a fost prezis cu mai multe secole in urma, intr-o Carte. … Raspunsul la aceste intrebari va schimba cursul istoriei si va influenta, fara indoiala, luptele tale personale si destinul persoanelor dragi tie. Este vorba de momentul culminant al conflictului lung de milenii.
Citeste cartea aceasta si vei intelege mai bine.
 

Vrei să comanzi această carte?  O poți face online, din secțiunea Contact, sau plasând o comandă telefonic la numărul de telefon afișat în site sau prin email, la adresa vestievanghelia@gmail.com.

Leave a Reply