Despre noi

Asociația  Chemați pentru a vesti evanghelia este o asociație non-profit care are ca obiect de activitate promovarea standardelor morale și sociale, prin editarea, tiparirea și distribuirea de literatura educativă, de sănătate, de etică morală civică și religiosă. Raspandirea carții sfinte BIBLIA și vestirea evangheliei; propovaduirea principiilor divine, morale, spirituale, contunute în cele zece porunci, promovarea educației religioase și a formarii spirituale. Răspândirea prin conferințe publice, ore de studii Biblice, instruire religioasă și răspândirea de scrieri religioase și carți prin casele de editura ale asociției. Principiile promovate au ca sursă de autoritate Biblia.
– Acest proiect a început în august 2015 și  pentru 2019 o sa tipărim
300.000 Tragedia Veacurilor  în limba română
  40.000 Tragedia Veacurilor  în limba maghiară
200.000 Ultima avertizare pentru lumea noastră
Hristos a venit pe pământ pentru ca să sufere şi să moară, pentru ca, prin exercitarea credinţei în El şi însuşirea meritelor Lui, să putem ajunge împreună lucrători cu Dumnezeu. Intenţia Mântuitorului era ca, după ce El Se va fi înălţat la cer pentru a deveni Mijlocitorul omului, urmaşii Lui să ducă mai departe lucrarea pe care El o începuse.
Tipărim aceste cărți: Tragedia Veacurilor  cu 2,80 lei bucata, Ultima avertizare pentru lumea noastră cu 97 bani bucata
 dacă dorești să te implici  poți să ne scrii un mesaj la contacte ( dacă poți să subliniez cuvantul ca să îl trimeata la butonul contacte) sau  un email ultimaavertizarepentrulume@gmail.com
Ori să ne sunați  la 0723872761
Lăsați mesaje pe whattsapp.
IMPLICATE  ÎN LUCRAREA DE SALVARE DE SUFLETE

Donatii

Asociația Chemați pentru a vesti evanghelia este o organizație non-profit . Pentru promovarea moralității și spiritualității în societatea românească. Răspăndirea cărții sfinte BIBLIA și vestirea evangheliei: propovaduirea principilor divine, morale, spirituale, contenunte în cele zece porunci, ajutorarea nevoiasilor cu haine si imbracaminte, alimente.

Vă puteți implica și financiar în susținerea proiectelor asociației prin donații în contul RO21BTRLRONCRT0465010101

cui: 40100807 

Sau prin donații de haine și alimente, trebuie doar sa ne contactați.