5. Ce se afla in spatele noii ordini mondiale - Ultima ordine mondiala - carti gratuite, retete vegane

CE SE AFLĂ ÎN SPATELE ORDINII MONDIALE?

Agenda ascunsă pe care aproape nimeni nu îndrăznește s-o discute, se apropie un sistem mondial unic.

Această carte descoperă cine va deține și va exercita puterea autorității și va avea controlul financiar, al libertății fizice și religioase asupra fiecăruia dintre noi.

Tu vei rămâne pasiv la toate aceste schimbări?!

“Ellen Gould White (născută Harmon; 26 noiembrie 1827 – 16 iulie 1915) a fost o pioneră creștină americană și a fost implicată în fondarea Mișcării Adventiste de Ziua a Șaptea, mișcare ce a format Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea.

Scrierile sale acoperă subiecte de teologieevanghelizare, stil de viață creștin, educație și sănătate (în special vegetarianism). Ea a promovat construirea unor școli și centre medicale. În cursul vieții sale a scris mai mult de 5000 de articole periodice și 40 de cărți; dar astăzi, incluzând compilațiile celor 50.000 de pagini de manuscrise, mai mult de 100 de titluri sunt disponibile în engleză. Unele din cele mai populare cărți sunt Calea către Hristos, Hristos, Lumina Lumii și Tragedia Veacurilor.” – Sursa: Wiki

Vrei să comanzi această carte?  O poți face online, din secțiunea Contact, sau plasând o comandă telefonic la numărul de telefon afișat în site sau prin email, la adresa vestievanghelia@gmail.com.

Leave a Reply