16. Caminul Crestin - Ultima ordine mondiala - carti gratuite, retete vegane

Căminul Creștin

de Carl Mitchell

Mesajul cărții este acela că există o cale mai bună în privința căsătoriei și a întemeierii unei familii, iar acea cale este chiar modul în care le-a rânduit Dumnezeu. El este Creatorul și nimic din planul Lui nu este greșit! Problema este că foarte puține persoane care urmează să se căsătorească își iau timp să învețe despre planul lui Dumnezeu. Totuși, realizările cu adevărat importante nu apar din întâmplare.

Oamenii au nevoie întotdeauna de o viziune despre ce se poate întâmpla, au nevoie de studiu pentru a înțelege cum poate fi îndeplinită viziunea aceea, au nevoie de suficientă disciplină pentru a urma planul așa cum trebuie, dar și de perseverență, pentru a rămâne fideli proiectului, prin vremuri grele și prin vremuri bune, până la atingerea scopului urmărit.
E important să ne aducem aminte că Dumnezeu a promis să-i întărească și să-i binecuvânteze pe cei care acceptă și urmează planul Său. El a spus: „Nicidecum nu te voi părăsi, nici nu te voi uita!”, iar noi putem afirma cu încredere că „Domnul este ajutorul meu; de aceea nu mă voi teme!” (Evrei 13:5–6—cu excepția locurilor unde se menționează o altă traducere, toate citatele din această carte provin din versiunea NTRL a Bibliei).

Vrei să comanzi această carte?  O poți face online, din secțiunea Contact, sau plasând o comandă telefonic la numărul de telefon afișat în site sau prin email, la adresa vestievanghelia@gmail.com.

Leave a Reply