Dumnezeu doreşte ca tinerii să devină bărbaţi şi femei plini de seriozitate, pentru a fi pregătiţi să acţioneze în nobila Sa lucrare şi pentru a fi capabili să poarte responsabilităţi. Domnul cheamă oameni tineri, cu inimi neîntinate, puternici, curajoşi şi hotărâţi să lupte bărbăteşte în bătălia ce le stă înainte, prin care Îl pot proslăvi pe Dumnezeu şi pot fi o binecuvântare pentru omenire. Dacă tinerii ar studia Biblia, dacă şi-ar calma dorinţele impetuoase şi ar asculta vocea Creatorului şi a Mântuitorului lor, nu numai că ar fi în pace cu Dumnezeu, dar ar descoperi că sunt înnobilaţi şi cultivaţi.

Ar fi în interesul tău veşnic, tânărul meu prieten, să dai atenţie sfaturilor din Cuvântul lui Dumnezeu, pentru că ele au o importanţă inestimabilă pentru tine.

Te sfătuiesc să fii înţelept şi să iei în considerare care ar fi rezultatul unei vieţi trăite la întâmplare, o viaţă necontrolată de Spiritul lui Dumnezeu. „Nu vă înşelaţi: Dumnezeu nu Se lasă să fie batjocorit. Ce seamănă omul, aceea va şi secera. Cine seamănă în firea lui pământească va secera din firea pământească putrezirea.” De dragul sufletului tău, de dragul lui Hristos, care S-a dat pe Sine pentru a te salva pe tine de la dezastru, opreşte-te asupra punctului de plecare, în care hotărăşti ce vei face în viaţă, şi cântăreşte bine responsabilităţile, oportunităţile şi posibilităţile tale. Dumnezeu ţia dat o şansă de a împlini un destin măreţ. Influenţa ta poate spune despre adevărul lui Dumnezeu. Poţi fi conlucrător cu Dumnezeu în marea lucrare de răscumpărare a oamenilor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *