Purtaţi lumina oriunde v-aţi afla; arătaţi că aveţi puterea soliei, că nu sunteţi o persoană indecisă, ce poate fi uşor influenţată de agenţii celui rău. Nu cedaţi cu dragă inimă sugestiilor celor care Îl dezonorează pe Dumnezeu, ci mai degrabă căutaţi să îndreptaţi, să corectaţi şi să salvaţi suflete din mâna celui rău.

Apelaţi la rugăciune, convingeţi în numele blândeţii şi al umilinţei de caracter pe cei care se opun. Un suflet salvat din păcat şi adus sub stindardul lui Hristos vă va aduce bucurie în ceruri şi va pune o stea în coroana voastră de sărbătoare.

Un suflet salvat, prin influenţa sa pozitivă, va aduce alte suflete la cunoştinţa mântuirii şi astfel lucrarea se va multiplica şi numai dezvăluirile din ziua judecăţii vor arăta extinderea manifestării acestei lucrări.

Nu ezitaţi să lucraţi pentru Domnul, deoarece credeţi că nu veţi putea face mare lucru. Faceţi acel puţin cu credincioşie, pentru că Dumnezeu va lucra alături de eforturile voastre. El va scrie numele vostru în Cartea vieţii ca pe unul care este valoros şi care merită să intre în bucuria Domnului. Să-L implorăm cu stăruinţă pe Dumnezeu ca lucrătorii să se ridice spre a acţiona în câmpurile albe, gata de seceriş; căci mare este secerişul şi puţini sunt secerătorii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *